Beauty Innovation Treatment Program

Lanèche beschikt niet alleen over een breed assortiment van gespecialiseerde huidverzorgingsproducten, maar met het beauty innovation treatment program wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarmee uw huid in topconditie wordt gebracht. Elke keer als uw huid een bepaald niveau bereikt stappen we over naar een hoger niveau, zowel in de behandelingen als ook in de thuisverzorging.

Uw huid wordt als het ware getraind om het volgende, nieuwe niveau te bereiken. Het Beauty Innovation Treatment Program kent 5 niveaus met binnen elk niveau verschillende behandelmogelijkheden.

Een betere huid

 

Lanèche presenteert haar huidverzorgings- en behandelingprogramma met als titel Beauty Innovations. De producten zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat het niet voldoende is om de huid alleen maar te voeden. Bij de Lanèche huidverzorgingsproducten wordt, naast het toedienen van uitgebalanceerde werkstoffen, de huid ook aangespoord om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. Dit gebeurt met pro-vitamines, vitamines, co-enzymen en tal van andere natuurlijke plantaardige bouwstoffen. De huid wordt actief en fit, krijgt een betere structuur en het verouderingsproces wordt vertraagd door een sterke huidconditie. Een betere huid, ook van binnenuit.